O NAMA

O NAMA


Tvrtka HYPERLIFT d.o.o. osnovana je 2019. godine sa sjedištem u Zagrebu, te predstavlja svoje distributersko i web poslovanje na hrvatskom tržištu uz ponudu vlastite robne marke BIT FORCE i renomiranih proizvođača IT opreme, primarno u segmentu računalne dodatne opreme.

Proizvodi u našem portfoliu su modernog dizajna i vrhunske kvalitete izrade i materijala, učestale široke primjene te nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Glavne kategorije naših proizvoda u asortimanu su kućišta, hladnjaci, kabeli/adapteri i stolna računala pod vlastitom robnom markom BIT FORCE te ESD licence, periferni uređaji, računalna i TV dodatna oprema. Posebnu pažnju dajemo kvaliteti ponude i daljnjem razvoju gaming opreme kao najbrže rastućoj kategoriji u industriji.

Kroz ponudu svojih proizvoda dajemo prednost kvaliteti ispred kvantitete, uz naš proaktivan i personalizirani pristup prodaje, koji nudi podršku svakom partneru i usmjeren je zadovoljstvu svakog korisnika.

Iza nas ne stoji velika korporacija, već tim mladih stručnjaka i poslovnih entuzijasta koji kroz godine osluškuju potrebe i zahtjeve kupaca u IT industriji i prate proizvodne trendove, koji vjeruju u svoje ideje i vizije i imaju ih hrabrosti ostvariti te ćemo tako s vremenom proširivati asortiman i svoju prisutnost na tržištima regije i EU.


VELEPRODAJA


Naša B2B distribucija se izdvaja prema otvorenim i fleksibilnim uvjetima poslovanja uz usmjerenu podršku svakom našem partneru.


MALOPRODAJA


Naš maloprodajni web shop kreiran je po mjeri svakog kupca. Uz sigurnu kupnju, jamstvo kvalitete, prilagođene načine plaćanja, brzu i pouzdanu dostavu, jednostavnu kupnju bez registracije, besplatnu dostavu iznad 500 kn, trudimo se maksimalno približiti svoje proizvode svakom kupcu.


VLASTITA ROBNA MARKA


BIT FORCE je vlastita robna marka HYPERLIFT tvrtke koja objedinjuje kućišta, hladnjake i stolna računala za poslovnu i gaming upotrebu te širi asortiman kabela i adaptera premium kvalitete uz daljnji razvoj u segmentu gaming opreme.


OSNOVNI PODACI – SJEDIŠTE


NAZIV:       HYPERLIFT d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge
SKRAĆENI NAZIV:   HYPERLIFT d.o.o.
ADRESA: Gaje Alage 3, 10 000 Zagreb
REGISTARSKI SUD:       Trgovački sud u Zagrebu.
TEMELJNI KAPITAL: 20.000 kn uplaćen u cijelosti
UPRAVA: Sanda Carević, direktor
OIB: 62406695239
MBS:   081233171
MB: 5077133
TRANSAKCIJSKI RAČUN: HR8023400091111005070 (PBZ)
WEB:     www.hyperlift.hr

   

HYPERLIFT. Vaše najbolje iskustvo kupnje.